Gastenboek

Laat me weten wat je van mijn website en/of mijn items vindt, door hieronder een reactie te plaatsen in mijn gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
4 berichten.
Alma Alma uit Deventer heeft geschreven op 5 november 2022 om 19:45
Ik heb nu voor het eerst besteld bij Sac design, hoorde hierover via een kennis, echt geweldig wat een keus en zulke mooie prijzen, het was een behoorlijke bestelling en kwam in 2 delen paste dus niet in 1 doos, ik ben meer dan tevreden en zal zeker vaker bestellen. Super bedankt voor de goede service, groetjes Alma
Reina Reina uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft geschreven op 27 juli 2022 om 12:26
Super geregeld allemaal. Ondanks de best grote bestelling wordt alles netjes verpakt aangeleverd. Als je een idee hebt kan je gerust contact opnemen, Mariska denkt altijd mee en heeft magische handen die jouw ideetjes omzet naar een houten item. Ik geef SAC Designs een dikke 10 en kom zeker vaker terug voor een bestelling. Een echte aanrader 😊
Shana Shana uit Brecht heeft geschreven op 17 juli 2022 om 00:11
Ondanks een zeer grote bestelling werd alles snel geleverd. Steeds een duidelijk, snel, zeer vriendelijk en persoonlijk contact met de verkoper. Alles werd netjes verpakt en correct geleverd. Ook de ongeplande nalevering verliep perfect en kwam een dag later al aan. Ik raad SAC-Designs bij iedereen aan!
Q. Heijbroek Q. Heijbroek uit Zeist heeft geschreven op 9 juli 2022 om 17:47
De service van SAC-Designs is bijzonder goed. We vroegen of onze bestelling eerder geleverd kon worden. Dat is met liefde gedaan. De bestelde producten zaten keurig verpakt en alles was mooi afgewerkt. Wij raden SAC-Designs aan als u iets wilt bestellen.