Een van onze kinderen is positief getest op corona. We volgen hierin nu ook de adviezen en richtlijnen van het RIVM en zijn nu in Quarantaine. Dit houdt echter wel in dat we vanaf 3 februari pas weer orders kunnen gaan verwerken. Dit vinden we heel vervelend voor u als klant. Wij verwerken ook liever de orders, want dat is nou eenmaal kei leuk om te doen. Maar we moeten hier door heen en dus is het even niet anders. Houdt u hier dus alstublieft rekening mee als u bij ons nu een bestelling plaatst. We kunnen pas na 3 februari leveren… Degenen die voor 3 februari toch een bestelling plaatsen, die ontvangen een aardigheidje bij hun bestelling omdat ze er langer op zullen moeten wachten. Dank u wel voor uw begrip in deze en we hopen snel weer up en running te zijn!

Hart met dahlia

2.75

Beschrijving

Hart met dahlia opleg op plateau. Hoogte is ca 17 cm, breedte plateau is ca 22cm. Plateau en dahlia opleg worden los bijgeleverd. Dit i.v.m. decoreren.

Let wel: deze figuur is een super uitdaging voor iedereen die eens wat anders wil dan anders en niet bang is voor een beetje puzzelen. Patroon voor opleggen ontvangt u er bij.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.